/_images_upload/_tn_144b791f9a9a66ca.jpg
Careers in Holland
International recruitment for jobs in Holland

All job vacancies
/_images_upload/_tn_8ba7d99e490a780e.jpg
Job seekers
Looking for a job in Holland? Let us find your next job...

Sure, sign me up!
/_images_upload/_tn_d01e8f63058a980d.jpg
Employers
Let us assist you in your international recruitment for jobs in Holland.

Show me what you can do
https://www.careersinholland.com
caree3
Job search

Accountmanager Consulting

New

Bedrijfsprofiel

Vacature Accountmanager Consulting in Utrecht

Ben jij sterk in het samenbrengen van vraag en aanbod in de arbeidsmarkt en heb je daarnaast ook nog een voorliefde voor techniek? Voor ons Kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een Accountmanager Consulting die de relatie met zowel de arbeidsmarkt als de opdrachtgeversmarkt langs een energieke wijze verder mee uitbouwt.

De functie

Jouw taken:

Trento Engineering is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke en lange termijn oplossingen voor kennis- en capaciteitsvraagstukken. Wij doen dit door middel van detachering, consultancy en projectmanagement. Als Accountmanager Consulting zie je uitdaging in het bij elkaar brengen van onze klanten en onze (nieuwe) Engineers. Vanuit jouw ondernemersgeest bouw je mee aan relaties in de regio midden Nederland. Je bent daarbij verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe opdrachtgevers en nieuwe medewerkers. Daarnaast onderhoud je de relaties met bestaande klanten. In je zoektocht naar geschikte kandidaten weet je professioneel om te gaan met Social Media. Concreet zijn je taken in hoofdlijnen:

 • Acquisitie potentiële opdrachtgevers (vrijwel geheel "warm"/lead opvolging);
 • Afleggen bedrijfsbezoeken en kennismakingsgesprekken ;
 • Inventariseren en afstemmen concrete opdrachten;
 • Voeren van prijsonderhandelingen;
 • Opstellen projectformulering;
 • Werven en selecteren van nieuwe kandidaten;
 • Doorplaatsen huidige medewerkers;
 • Introduceren van kandidaten bij (potentiële) opdrachtgevers;
 • Relatiebeheer met bestaande relaties en medewerkers

We vragen

Voor deze functie komen wij graag in contact met kandidaten die in het bezit zijn van een HBO diploma in de richting van Commercieel Management, Technische Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding in (bij voorkeur) technische richting. Je hebt reeds minimaal 3 jaren ervaring als accountmanager, recruiter, intercedent, consultant, projectcoördinator of soortgelijk bij een (technisch) uitzend-/detacherings-/consultancybureau en bent toe aan jouw volgende stap in jouw loopbaan. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Verder heb je feeling voor mensen, maar tegelijk ook voor techniek. De uitdaging zit voor jou in het bij elkaar brengen van onze klanten en onze (nieuwe) engineers. Grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijk is erg belangrijk, je hebt een ondernemend karakter en bent een echte netwerker. Ervaring met Social Media is een pré.

Please only respond if you are fluent in Dutch, applications from non-Dutch speakers will be discarded without further response. Thanks for understanding

We bieden

 • Aantrekkelijke primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Informele werkomgeving met korte lijnen en een hoog loyaliteitsgevoel;
 • Grote diversiteit aan uitdagende projecten;
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden.
 • Onze organisatie kenmerkt zich door een informele, maar professionele werksfeer, waarin de ontwikkeling en tevredenheid van onze medewerkers centraal staat.

Klinkt deze vacature jouw als op het lijf geschreven? We komen graag me je in contact! Solliciteer door middel van de sollicitatiebutton en laat jouw cv achter. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen, Lejla Mulic (tel. +31(0)85 273 80 05) beantwoordt je vragen graag.

Location

Utrecht

Region

Utrecht region

Contact person (please do not apply through mail, only applications through the apply button will be processed. If the apply-button is missing below, it means the vacancy is closed)

Niels Jordens