/_images_upload/_tn_144b791f9a9a66ca.jpg
Careers in Holland
International recruitment for jobs in Holland

All job vacancies
/_images_upload/_tn_8ba7d99e490a780e.jpg
Job seekers
Looking for a job in Holland? Let us find your next job...

Sure, sign me up!
/_images_upload/_tn_d01e8f63058a980d.jpg
Employers
Let us assist you in your international recruitment for jobs in Holland.

Show me what you can do
https://www.careersinholland.com
caree3
Job search

SAP Test Lead

New

Taken

Jij bent de poortwachter van onze kwaliteit. Dankzij jou kunnen onze opdrachtgevers de nieuwste versie van SAP die wij ontwikkelen met het volste vertrouwen in productie nemen. En die opdrachtgevers zijn niet de minste: bij Capgemini til je de testprocessen van toonaangevende nationale en internationale organisaties naar the next level. Impact maken? Dat doe je ook intern. Onder meer door bij te dragen aan onze vakontwikkeling en way of working, en de organisatie van learning events.

De voortgang en kwaliteit van de testcycli bewaken voor SAP is extra uitdagend; als standaard applicatie ligt de focus vooral op additioneel maatwerk, integratie en ketentesten. Je hebt inhoudelijk kennis van SAP en kan je team sturen op strategie, ASAP (Agile binnen SAP), test Automation en trackrecord van het vroeg leveren van kwaliteit.

Voor onze klant, die verzekerd wil zijn van eerlijk en betrouwbaar advies en producten die voldoen aan het eisen- en wensenpakket. Binnen het team neem je de verantwoordelijkheid en het voortouw in het ontwikkelen van de business en voer je waar nodig veranderingen door. Je stijl stem je af op de situatie. Ook zelf sta je er niet alleen voor. Als SAP test lead bij Capgemini ga je namelijk niet in je eentje naar de klant, maar ben je onderdeel van een Capgemini-team dat samen aan een project werkt.

Vereisten

Jij houdt graag het overzicht, kunt goed situaties analyseren en benadert die praktisch vanuit de oplossings- en implementatiekant. Voor jou geen strakke kaders, maar zelf de verantwoordelijkheid pakken en de ruimte benutten die er is. Je hebt oog voor het totale project of programma en neemt vlot het team en de klant mee in jouw visie en bewezen best practices. Daarbij komen jouw besluitvaardigheid, overtuigingskracht, inhoudelijke kennis en sociaal-emotionele skills je goed van pas.

Daarnaast heb je:

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
 • Een TMAP- of ISTQB-certificering.
 • Ervaring in een SAP test lead-gerelateerde rol.
 • Ervaring met SAP ECC en S/4Hana.
 • Ervaring met SAP Solution Manager.
 • Ervaring met integraties van (IT) systemen.

Heb je nog niet alle gevraagde ervaring, maar denk je dat deze baan wel goed bij je past? Ook dan komen we graag met je in contact. Samen bekijken we welke projecten goed bij jouw ervaring en skills passen en wat jij nodig hebt om te bereiken wat jij wilt.

Benefits

 • Koudwatervrees? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
 • Happy hybride werken met onze connectiviteits- en thuiswerkvergoeding.
 • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven. Zin in een extra lange vakantie? Koop dan dagen bij.
 • Onbeperkt trainingen volgen bij onze Academy.
 • Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
 • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
 • En uiteraard een passend salaris.

  Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Location

Utrecht

Region

Utrecht region

Publication date

09.09.2022

Contact person (please do not apply through mail, only applications through the apply button will be processed. If the apply-button is missing below, it means the vacancy is closed)